Στρώματα TEMPUR® & Sealy®

 

Ξαπλώστε σε οποιοδήποτε στρώμα Sealy και διοχετεύετε 125 χρόνια εφευρετικότητας. Ένα ταξίδι που ξεκίνησε το 1881 στην πόλη του Sealy, Τέξας, όταν ο Daniel Haynes, εργάτης σε εκκοκκιστήριο βάμβακος, κατασκεύασε ένα στρώμα γεμάτο βαμβάκι μετά από ένα αίτημα. Και στη συνέχεια ένα άλλο. Και στη συνέχεια ένα άλλο. Η επιχείρησή του αυξήθηκε εκθετικά, γεγονός που οδήγησε σε περισσότερες καινοτομίες και διάφορα διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

Για τρεις δεκαετίες,η Sealy υπήρξε νούμερο ένα του μεριδίου αγοράς και την ακλόνητη στο όραμά της να βοηθήσει τον κόσμο κοιμάται καλύτερα. Και μέσα από το σχεδιασμό, την κατασκευή και την ηγεσία της, η Sealy είναι έτοιμη να συνεχίσει την κληρονομιά της για τα επόμενα χρόνια.

 

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Sealy >> 

 

 

 

 

Η ιστορία μας ξεκίνησε όταν η NASA ανέπτυξε ένα υλικό απορρόφησης της πίεσης για να προστατέψει και να υποστηρίξει τους αστροναύτες κατά την απογείωση

Αυτό έγινε TEMPUR, ένα μοναδικό υλικό που ανταποκρίνεται στη θερμοκρασία του σώματός σας και κατανέμει ομοιόμορφα το βάρος σας για να παρέχει εξαιρετική άνεση στον ύπνο.

Έκτοτε, μέσω της περαιτέρω έρευνας και ανάπτυξης από τους επιστήμονές μας, έχουμε τελειοποιήσει και αναπτύξει αυτή την τεχνολογία για να δημιουργηθεί μια συλλογή από στρώματα σχεδιασμένα για να ταιριάζουν στον κάθε έναν, ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις του ύπνου σας.

 

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Tempur >>