Εταιρικό προφίλ

“Το να ξέρεις να απολαμβάνεις τη ζωή είναι προνόμιο. Το να αναγνωρίζεις την ποιότητα είναι αποτέλεσμα γνώσης. Το σπίτι μας, ο χώρος που ζούμε, αποτελεί αποδεικτικό ζωής.”

Η εταιρία Tsimachidis Home Design ιδρύθηκε το 1957 από τον κ. Τσιμαχίδη Σεραφείμ και από τότε η πορεία της είναι πάντα πρωταγωνιστική στον κλάδο του χειροποίητου επίπλου και της διακόσμησης. Ύστερα από 55 χρόνια ηγετικής θέσης στον κλάδο του επώνυμου και χειροποίητου επίπλου, η εταιρία Tsimachidis Home Design συνεχίζει να δημιουργεί και να αποδεικνύει την πολύχρονη εμπειρία της, προσφέροντας στους πελάτες της την τεχνογνωσία και την κορυφαία ποιότητα που την χαρακτηρίζει. Η ευρύτητα της συλλογής της, που είναι εμπλουτισμένη με έπιπλα, υφάσματα, στρώματα, φωτιστικά και διακοσμητικά αντικείμενα σπιτιού, προέρχεται από επώνυμους και διεθνώς αναγνωρισμένους κατασκευαστικούς ιταλικούς οίκους αλλά και από έπιπλα της εταιρίας Tsimachidis Home Design. Νέες φόρμες, νέες γραμμές, σε αξεπέραστη πάντα ποιότητα που αποπνέουν μοναδικότητα και πολυτέλεια.

Εξειδικευμένο προσωπικό εξυπηρετεί τους πελάτες της σε όλα τα επίπεδα, από την μελέτη και διακόσμηση του εσωτερικού χώρου έως την άψογη παράδοση, το after sales service και την τεχνική υποστήριξη από εξειδικευμένους και έμπειρους τεχνικούς.

Το κατάστημα παρέχει μια τεράστια ποικιλία προϊόντων καθώς και parking για τους πελάτες, ούτως ώστε να μπορούν με άνεση και ασφάλεια να ξεναγηθούν στις συλλογές μας.

Τα προϊόντα που η εταιρία Tsimachidis Home Design εισάγει και κατασκευάζει, επιλέγονται με τέσσερα βασικά κριτήρια που πρέπει να συντρέχουν ταυτοχρόνως:

  1. Αισθητική και design

  2. Κορυφαία ποιότητα κατασκευής

  3. Λειτουργικότητα και αντοχή στον χρόνο

  4. Επιμονή στην λεπτομέρεια

Για όλους τους παραπάνω λόγους, η εταιρία Tsimachidis Home Design εγγυάται ότι το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει! Μπείτε στον κόσμο της εταιρίας Tsimachidis Home Design, περιπλανηθείτε στο design και την καλαισθησία και ανακαλύψτε έπιπλα που είναι κάτι παραπάνω από απλά αντικείμενα για το σπίτι σας. Μοναδικά έπιπλα, πάντα σε κορυφαία ποιότητα, με την υπογραφή Tsimachidis.

Γιατί, η εταιρία Tsimachidis Home Design είναι μια ολόκληρη φιλοσοφία που περιστρέφεται γύρω από εσάς και την απόλυτη ικανοποίηση σας!